Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Tasavvur üste yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inikat noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Umumi amacı insanların binayı pert gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum alır.

Her bugün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble yahut farklı bir mahzur bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Alelumum maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müteallik gestaltnın emniyetliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Tasavvur olarak ayrımlılık göstermekle omuz omuza kuma özellikleri, dayanıklı ve zinde örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya vesair evgin durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak sinein mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya kuvvetli üzere malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Yangın Kapısı alırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kadar birinci sınıf ve Yangın Kapısı sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page