Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve orantılı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı akıllıca kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kavil konusu dirilik zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Bu baplar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını yangın kapısı mukayese edebilirsiniz.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niçin olan albeni akışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yanının kategorik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her yerin yanmasına niçin olan çok makro felaketlerin başında gelmektedir. Bundan dolayı hayat alanlarında mecburi olan yangın merdivenleri methalinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir ivedili durumda, kullanıcıların temelsizlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan işlemek zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri midein gerekli tedbirler alınır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 2500 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Report this wiki page